Checkout.nl – online keuzehulp kassa, pinautomaat en POS

Welke kassa is geschikt voor mijn winkel? Uit welke alles-in-één-pakketten voor pinnen kan ik kiezen? Kan mijn pinautomaat aangepast worden voor contactloos betalen? Welke leveranciers kunnen kassa’s leveren die voldoen aan het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen? Met al dit soort vragen kunt u terecht op Checkout.nl. De website is net als pinnenzakelijk.nl van de Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen en biedt onafhankelijk advies en objectieve informatie over alles rondom het afrekenpunt in de winkel, de checkout dus.

Voortzetting van drie populaire sites

Checkout.nl is een samenvoeging van de populaire tools Betaalterminal.nl en Kassakiezer.nl  die de Stichting van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel heeft overgenomen. Ook het aanbod van alles-in-één betaalpakketten op www.slimmepinpakketten.nl van de Stichting is in de nieuwe site geïntegreerd.

Keuzehulp, systeemcheck en vindplaats voor leveranciers en apparatuur

Als ondernemer bent u niet heel vaak op zoek naar informatie over kassa’s of betaalautomaten. Maar als u het nodig hebt, wilt u in korte tijd zo compleet en actueel mogelijke informatie hebben, toegespitst op de eigen bedrijfsvoering. En graag ook een mooi overzicht van alle mogelijkheden. Niet commercieel, maar onafhankelijk. Welnu, dat is precies wat Checkout.nl biedt: een keuzehulp voor iedereen die op zoek is naar een kassa of betaalautomaat, een plek waar u kunt nagaan of uw betaalautomaat of kassa nog up-to-date is en een overzicht van zo’n beetje alles wat op dit gebied in Nederland te koop is.

Direct naar Checkout.nl.

Checkout.nl in uitzending Ondernemend Nederland

Bookmark and Share