Praktijkvoorbeelden stimuleren pinnen/reduceren cash

Ja Graag_cover

 

 

 

 

Hoe gaan bedrijven en organisaties in de praktijk om met het stimuleren van pinbetalingen en het reduceren van cash? In de publicatie ‘Ja graag!’ leest u heel verschillende voorbeelden van bedrijven en organisaties die bezig zijn met het verminderen van contant geld.

Meer over deze publicatie.

Tips voor meer pintransacties

pinnen-ja-graag-promotiemateriaal-in-juwelierszaak
Hoe vaker uw klanten kiezen voor pinnen in plaats van contant betalen, hoe goedkoper het voor u wordt. Reden genoeg om het aantal pintransacties in uw zaak te willen verhogen. Wij hebben wat tips voor u op een rij gezet.

Ga naar de tips voor meer pintransacties.

Rekenmodule: ontdek wat u kunt besparen als klanten vaker pinnen

pinnen-vs-contant-rekenmodule-2
Wat kost pinnen nu eigenlijk? Via de rekenmodule is niet alleen te zien wat de kosten voor het pinnen zijn, maar ook wat de kosten zijn van contant geld. De rekenmodule maakt bovendien duidelijk welke besparing u kunt realiseren als uw klanten vaker pinnen in plaats van contant betalen.

Meer informatie over de rekenmodule 

Checkout.nl – online keuzehulp kassa, pinautomaat en POS


Welke kassa is geschikt voor mijn winkel? Uit welke alles-in-één-pakketten voor pinnen kan ik kiezen? Welk pinautomaat heb ik nodig om mijn klanten contactloos te kunnen laten betalen? Welke leveranciers kunnen kassa’s leveren die voldoen aan het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen? Met al dit soort vragen kunt u terecht op Checkout.nl.

Meer informatie over Checkout.nl

Stappenplan aanschaf pinautomaat

starten-met-pinnen
U wilt pinnen gaan accepteren. Met behulp van een korte film laten wij u zien hoe u in 3 stappen kunt starten met pinnen.

Ga naar het filmpje over starten met pinnen.

E-module voor (kassa)medewerkers: snel leren waarom pinnen prettiger is


Weten uw (kassa)medewerkers al wat dé pinvraag is? Met behulp van deze e-module leren uw (kassa)medewerkers in minder dan 15 minuten op een leuke manier waarom pinnen prettiger is dan contant betalen. Bovendien krijgen ze tips over hoe ze pinnen zelf kunnen stimuleren. De e-module wordt afgerond met een certificaat.

Meer informatie over de e-module voor (kassa)medewerkers

Bookmark and Share