Slimmer met contant geld: project Nijmegen Dukenburg
Veilige en betaalbare oplossing voor het afstorten van contant geld 

Op initiatief van branche- en koepelorganisaties (georganiseerd in de Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen) wordt samen met waardetransporteur G4S en winkelcentrum Nijmegen Dukenburg een project opgezet met ondernemers. Gedurende een periode van 12 weken kunnen ondernemers tegen een gereduceerd tarief kennismaken met een dienst bestaande uit een slimme kluis gecombineerd met waardetransport. Het doel van het project is om winkeliers en horecaondernemers in Nijmegen Dukenburg de voordelen van deze veilige en gemakkelijke geldoplossing te laten ervaren.

Hoe werkt het?

Gedurende de proefperiode worden deelnemers uitgerust met een slimme kluis die op een vaste plek in uw zaak staat. U stort eenvoudig de inhoud van uw kassa-la erin. De kluis telt automatisch elk biljet, controleert het op echtheid en schrijft het bij op uw bankrekening. Als de kluis bijna vol is, haalt G4S de inhoud op.

De kluis is er voor ondernemers van nu. Waarom zou u nog zelf tellen en naar de bank haasten? Gebruik de kluis voor uw cash, het is net zo makkelijk als pinnen.

Voordelen:

  • Veilige en efficiënte manier om contant geld af te storten in eigen zaak
  • Geld wordt dagelijks bijgeschreven op uw bankrekening
  • Geen tijdrovende en onveilige bankbezoeken meer om uw geld bij de bank te storten
  • Geen bankkosten meer om geld te storten
  • Op verzoek brengt de waardetransporteur muntrollen, zodat u ook geen omkijken meer heeft naar wisselgeld
  • Maandelijks opzegbaar

Kosten: 

Voor een vast bedrag van € 75,- per maand voor winkels met een contante weekomzet tot € 7.500,- plus vijf cent per biljet. Tijdens de proefperiode van 12 weken geldt een korting van 50% op dit tarief.

Kostenvergelijking:

De kosten die mkb-ondernemers maken voor hun contant geld zijn versnipperd en niet altijd even inzichtelijk. Denk aan het afstorten van geld bij de bank of de aanschaf van wisselgeld. Maar er zijn ook verborgen kosten zoals de tijd die het kost om de kassa op te maken, het geld te tellen en het uiteindelijk naar de bank te brengen. De kosten van het waardetransport zijn nagenoeg even hoog, maar daar krijgt u wel meer gemak, service en vooral veiligheid voor terug.

Meedoen?
Voor het project in winkelcentrum Nijmegen Dukenburg zoeken wij ondernemers die geheel vrijblijvend de dienstverlening willen testen. Binnenkort ontvangt u van waardetransporteur G4S een mailing per post met extra informatie. Vervolgens neemt G4S contact met u op zodat u nadere vragen kunt stellen en kunt aangeven of u mee wilt doen aan dit project.

Meer weten?

Bekijk hier de ‘Infographic Gebruik je verstand met contant

Bekijk hier de brochure ‘Maak kennis met CAS

Bookmark and Share