De handleiding maakt duidelijk dat ondernemers bij de aanschaf van een cashmanagementsysteem niet over één nacht ijs moeten gaan. Het is een kostbare investering met een aantal valkuilen. Maar eenmaal in gebruik genomen zijn de meeste ondernemers, hun medewerkers en klanten enthousiast. Kijk daarom goed bij collega’s die zo’n systeem al hebben en volg de stappen in de handleiding.

De systemen die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn, zijn overigens niet voor iedere situatie geschikt. Vooral het inbouwen in een bestaande kassa-omgeving in kleine winkels kan lastig zijn. Maar als de systemen – na een goed georganiseerd voorbereidings- en implementatie-traject – eenmaal geplaatst zijn, dragen ze volgens de ondernemingen die ermee werken absoluut bij aan een verhoogd gevoel van veiligheid bij medewerkers en klanten. Bovendien vervallen een heleboel cashhandelingen voor medewerkers die daardoor meer tijd aan de klant kunnen besteden.

De systemen zijn prijzig, maar in combinatie met een of meer Alleen Pinnen-kassa’s komt de aanschaf eerder onder handbereik. Dan hoeven immers niet alle kassa’s met een cashmanagementsysteem te worden uitgerust.

Download de handleiding.

Bookmark and Share