Retourpinnen aanbieden? Neem contact op met uw bank

Iedere bank besluit individueel of zij de dienst Retourpinnen in haar assortiment opneemt. Dat besluit hangt vooral af van de belangstelling voor het product in de eigen klantenkring van die klant.

Als u Retourpinnen wilt gaan aanbieden moet u daarvoor een contract afsluiten met uw bank. U maakt met uw bank afspraken over bijvoorbeeld de limieten die voor uw bedrijf gelden en administratieve zaken. Om Retourpinnen te kunnen aanbieden heeft u verder een betaalautomaat nodig die geschikt is voor Retourpinnen (op www.checkout.nl kunt u dat nagaan). Als uw kassasysteem is gekoppeld met de betaalautomaat moeten ook de kassa en de kassakoppeling geschikt te zijn voor Retourpinnen. Daar kan een aanpassing voor nodig zijn.

Tarieven

Om Retourpinnen te kunnen aanbieden, betaalt u per maand een paar euro abonnementskosten, plus 6 tot 7 cent per Retourpintransactie. De exacte tarieven vindt u op de website van uw bank.

Promotiemateriaal

Zodra u Retourpinnen ook daadwerkelijk aanbiedt aan uw klanten, is het zaak dat ook goed zichtbaar te maken. Voor gratis promotiemateriaal voor Retourpinnen kunt u terecht op www.pin.nl/ondernemer/retourpinnen.

Weten hoe Retourpinnen werkt? Bekijk de animatie en lees de toelichting.

Bookmark and Share