Contactloze betalingen accepteren

Alle nieuwe betaalautomaten zijn uitgerust met een NFC-chip. Op die manier kan iedereen in de toekomst contactloze pinbetalingen accepteren, of dat nu met een pas of een smartphone is. Maar wellicht bent u nog niet toe aan een nieuwe betaalautomaat en wilt u wel een snellere transactie of gewoon mee in de vaart der volkeren. Hoe zit het dan? Kan uw betaalautomaat aangepast worden of moet u uw betaalautomaat vervangen? Op Checkout.nl vindt u het complete assortiment betaalautomaten dat in Nederland verkrijgbaar is. Op die website vindt u ook informatie over upgrademogelijkheden van bestaande automaten en over verkrijgbare nieuwe automaten met NFC-chip.

Als u recent een nieuwe terminal heeft aangeschaft, kan het zo zijn dat uw terminal al geschikt is om contactloze betalingen te accepteren. U herkent dergelijke terminals aan onderstaande logo, dat zichtbaar is op de zijkant van de terminal of in het scherm.

contactloos betalen symbool op automaat

Tweederde van de betaalautomaten is inmiddels geschikt voor contactloos betalen. In 2020 moeten alle betaalautomaten contactloos betalen ondersteunen.

Promotiemateriaal

Maak het goed zichtbaar als er bij u in de zaak contactloos betaald kan worden. Via www.pin.nl/webshop kunt u gratis promotiemateriaal bestellen.

Vragen?

Heeft u verder nog vragen? Kijk naar de veelgestelde vragen over contactloos betalen op pin.nl.

Bookmark and Share