U wilt naast contant geld ook pinbetalingen gaan accepteren. Wij helpen u op weg en vertellen u graag meer over de voordelen van pinnen.

Checkout.nl – online keuzehulp kassa, pinautomaat en POS


Uit welke alles-in-één-pakketten voor pinnen kan ik kiezen? Welk pinautomaat heb ik nodig om mijn klanten contactloos te kunnen laten betalen? Met dit soort vragen kunt u terecht op www.checkout.nl.

Meer informatie over Checkout.nl

Stappenplan aanschaf pinautomaat

starten-met-pinnen
U wilt pinnen gaan accepteren. Met behulp van een korte film laten wij u zien hoe u in 3 stappen kunt starten met pinnen.

Ga naar het filmpje over starten met pinnen.

Rekenmodule: bereken wat u bespaart als klanten bij u kunnen pinnen

pinnen-vs-contant-rekenmodule-2
Wat kost pinnen nu eigenlijk? Via de rekenmodule is niet alleen te zien wat de kosten voor het pinnen zijn, maar ook wat de kosten zijn van contant geld. De rekenmodule maakt bovendien duidelijk welke besparing u kunt realiseren als uw klanten (vaker) gaan pinnen in plaats van contant betalen.

Ga direct naar de rekenmodule.

E-module van (kassa)medewerkers over pinnen

e-module-voor-kassamedewerkers
Als klanten eenmaal bij u kunnen pinnen, dan is het wel zo handig als uw medewerkers ook weten waarom pinnen de voorkeur heeft en dat ook uitdragen. Met behulp van een speciaal ontwikkelde e-module leren uw medewerkers dat op een leuke manier en in minder dan 15 minuten.

Meer informatie over de e-module voor (kassa)medewerkers.

Voordelen van pinnen voor ondernemers


Voordat u een betaalautomaat aanschaft, wilt u vast weten wat nu eigenlijk de voordelen zijn van pinnen ten opzichte van contant betalen. We zetten de voordelen voor u op een rij.

Bekijk de voordelen van pinnen voor ondernemers.

Ondernemers over pinnen

ondernemers-over-pinnen
Hoe denken andere ondernemers over pinnen? Ze vertellen het u zelf in een kort filmpje en een hele reeks commercials.

Bekijk het filmpje en de commercials.

Bookmark and Share