Smartsafe van RCCS

Voor alle ondernemers, zowel groot als klein, die contant geld accepteren biedt RCCS de SmartSafe als oplossing. De SmartSafe is een intelligente kluis. Het neemt alle handelingen over die u normaal moet verrichten om uw contant geld bij te schrijven op uw rekening.

Normaal moet u uw geld verzamelen, tellen, koppen, sorteren, in een sealbag stoppen, wegbrengen en afstorten. Allemaal stappen die tijd kosten, waarin fouten kunnen worden gemaakt en waarin u risico’s loopt.

De SmartSafe werkt als volgt: u leest de biljetten in. De kluis controleert op echtheid en telt vervolgens de storting. Een rapportage van de storting(-en) krijgt u in een webportaal. Alle stortingen die gedurende een dag gedaan worden totaliseert de SmartSafe en schrijft het de volgende dag bij op uw bankrekening (ongeacht uw bank).  RCCS zorgt ervoor dat de kluis op gezette tijden wordt geleegd.

Op www.rccs.eu staat een introductiefilm van de SmartSafe klaar.

SmartSafe-oplossing RCCS

Het is mogelijk om de SmartSafe op proef te nemen, Bevalt deze niet dan is de overeenkomst het eerste jaar maandelijks opzegbaar. Meer informatie vindt u op www.rccs.eu.

Bookmark and Share