CAS van G4S

Waardetransporteur G4S heeft een dienst ontwikkeld speciaal voor het MKB. De dienst wordt op de markt gebracht onder de naam CAS (Cash Afstort Service).

G4S rust u uit met een intelligente en compacte afstortkluis waarin u de hele dag door geld kunt afstorten. De kluis registreert, controleert en telt de biljetten en bergt deze veilig op. Dagelijks worden de afgestorte biljetten bijgeschreven op uw bankrekening. Op gezette tijden leegt G4S de kluis. Daarmee wordt u een hoop gedoe uit handen gehaald. Er zijn twee varianten, de kleine CAS en de grote CAS, afhankelijk van de hoeveelheid geld die de kluis moet kunnen opslaan.

Er is met CAS een pilot gedaan in de binnenstad van Ede (oktober 2015-maart 2016). Doel van deze pilot was om een groep ondernemers tegelijk kennis te laten maken met deze nieuwe, veilige, maar ook betaalbare oplossingen voor hun contante geld. Tijdens de pilot werd ook gekeken naar verbeterpunten. Doordat alle ondernemers in hetzelfde winkelgebied gevestigd zijn, wordt bespaard op de voorrijkosten van de waardetransporteur. Daardoor kan deze oplossing betaalbaar worden aangeboden.

Lees hier hoe de ondernemers de pilot ervaren hebben.

Meer informatie over CAS® is te vinden op www.safe-express.nl. Of download de folder.

Bookmark and Share