Professioneel waardetransport

Kleine en middelgrote ondernemers kiezen er vaak nog voor om zélf hun contante geld af te storten. Daarvoor gaan ze 1 keer per week of vaker met hun contante weekomzet op pad. Een onprettig ritje, zeker tijdens de donkere dagen van het jaar.

Nog maar weinig mkb-ondernemers maken gebruik van professioneel waardetransport, vooral omdat ze denken dat dit duur is. Waardetransporteurs zijn echter nieuwe producten en diensten aan het ontwikkelen, juist ook voor de kleinere en middelgrote ondernemers. Professioneel waardetransport kan vooral voordelig worden aangeboden als er een combinatie gemaakt kan worden in een winkelgebied. Zo rijdt de waardetransporteur niet voor één ondernemer, maar voor een aantal (15-20 ondernemers bijvoorbeeld) tegelijk. Bundel de vraag en kies de oplossing die het beste bij uw vraag aansluit.

We wijzen u graag op de mogelijkheden die wij kennen. Als er meer aanbieders zijn, dan horen we dat graag. Ook als u als winkelgebied aan de slag wilt, kunt u zich bij ons melden. Contactpersoon: Renate de Vree, (rdevree@efficientbetalen.nl).

CAS van G4S

CAS

Waardetransporteur G4S heeft een dienst ontwikkeld speciaal voor het MKB. De dienst wordt op de markt gebracht onder de naam CAS (Cash Afstort Service). Lees meer

CashCollect van SecurCash

SecurCash

SecurCash is de opvolger van Brinks’ Nederland. Voor MKB-ondernemers biedt SecurCash CashCollect aan. Lees meer

Smartsafe van RCCS

SmartSafe RCCS

Voor alle ondernemers, zowel groot als klein, die contant geld accepteren biedt RCCS de SmartSafe als oplossing. Lees meer

 

Bookmark and Share