Afroom- en cashmanagementsystemen

Pinnen maakt de afgelopen jaren een enorme groei door, maar voorlopig blijft er in de meeste bedrijven nog veel contant geld in omloop. U kunt dat geld beveiligen door gebruik te maken van afroomboxen, afzuigsystemen en cashmanagementsystemen. Wat is er op dit gebied te koop? Waar moet u op letten? En hoe hoog zijn de investeringen ongeveer? Antwoorden op deze vragen vindt u in rapport Van eenvoudige afroomboxen tot geavanceerde cashmanagementsystemen.

Ervaringen van gebruikers
Wat zijn de ervaringen van gebruikers van cashmanagementsystemen? Hiervoor hebben we de ervaringen van 12 bedrijven in kaart gebracht. Daarnaast kregen 3 bedrijven de gelegenheid om deel te nemen aan een pilot zodat van dichtbij kon worden gekeken hoe het ging met de voorbereiding, de implementatie en de gang van zaken na invoering. U leest er alles over in het Eindverslag pilot cashmanagementsystemen.

Mocht u belangstelling hebben om een dergelijk systeem te implementeren, dan hebben we een handleiding ontwikkeld die u hierbij kan helpen.

Bookmark and Share