Slimmer omgaan met contant geld

Hoewel het pinnen steeds meer de overhand begint te krijgen, blijven ondernemers geconfronteerd worden met grote hoeveelheden contant geld. En daar moet zo slim mogelijk mee omgegaan worden: veilig en kostenefficiënt. Wij helpen u graag op weg.

slimme trucs met contant geld

Goochelaar Roy van Rossum laat in twee nieuwe video’s zien wat de risico’s zijn van contant geld en ontrafelt het geheim van een slimme kluis. Bekijk de video’s hier.

Benieuwd naar de kosten van contant? Ga naar de rekenmodule.

Nog weinig mkb-ondernemers maken gebruik van professioneel waardetransport, vooral omdat ze denken dat dit erg duur is. Waardetransporteurs zijn echter nieuwe producten en diensten aan het ontwikkelen, juist ook voor de kleinere en middelgrote ondernemers. Lees meer

slimme kluis

U kunt uw contante geld beveiligen door gebruik te maken van afroomboxen, afzuigsystemen en cashmanagementsystemen. Maar wat is er op dit gebied te koop? Waar moet u op letten? En wat zijn de ervaringen van gebruikers? U leest er hier meer over.

We bieden gratis informatie- en beeldmateriaal aan over dit onderwerp. Meer informatie over deze campagne? Neem contact met ons op.

Bookmark and Share