Promotiemateriaal

Om de campagne Pinnen ja graag te kunnen vertalen naar uw winkel is nieuw promotiemateriaal ontwikkeld. De nieuwe slogan vraagt om een nieuwe vormgeving, maar wel met behoud van de voor de consument herkenbare elementen. Vandaar dat is gekozen voor een aangepast lettertype, maar wel in de gebruikelijke kleuren blauw en wit.

Promotiemateriaal Pinnen, ja graag

Er zijn allerlei verschillende artikelen beschikbaar, zoals stickers, hangborden, stopbordjes voor in de magneetstripgleuf en wobblers (kaartje voor op of bij de betaalautomaat). U kunt deze artikelen gratis bestellen via www.pin.nl.

pinnen-ja-graag-promotiemateriaal

Promotiemateriaal Hier alleen pinnen

Ook voor Alleen pinnen-kassa’s is nieuw materiaal ontwikkeld. De slogan Hier alleen pinnen blijft van kracht, maar ook uitgevoerd in de nieuwe look en feel. Ook het Hier alleen pinnen-promotiemateriaal is gratis te bestellen via www.pin.nl.

hier-alleen-pinnen-promotiemateriaal

Contactloos betalen

Kunnen uw klanten al contactloos bij u betalen? Dan kunt u dat laten zien met behulp van het Contactloos betalen-promotiemateriaal dat eveneens gratis te bestellen is via www.pin.nl.

contactloos-betalen

Houd ook een grote schoonmaak!

Als u goed naar de omgeving van uw kassa kijkt, dan ziet u waarschijnlijk een grote diversiteit aan stickers en bordjes. Vaak nog voorzien van oude slogans, logo’s, het Nieuwe Pinnen en de Chipknip, etc. Maak de boel ook weer netjes, haal de oude materialen weg en vervang ze door nieuw promotiemateriaal! Dat geeft de winkel weer een prettigere en frisse uitstraling en zorgt er bovendien voor dat de consument de boodschap beter begrijpt.

Bookmark and Share