poster-wvdv-pinnenjagraag

Van 9 tot en met 15 oktober 2017 (week 41) is het de Week van de Veiligheid. Tijdens deze week is er weer veel aandacht voor veiligheid voor ondernemers en hun personeel. Zo worden er trainingen gegeven, is er filmmateriaal met tips, reist het preventieteam door heel Nederland en wordt de Wel-Zo-Veilig-Award uitgereikt aan ondernemers die hun maatregelen dik voor elkaar hebben. Ook wordt er dagelijks een tip van een ondernemer uitgezonden op de radio. Tips die ook in sticker- en postervorm verspreid zijn onder ondernemers. Donderdag 12 oktober staat in het teken van pinnen. De tip van die dag is: Als een klant vraagt of hij kan pinnen, zeggen alle medewerkers natuurlijk ‘Pinnen, ja graag’. Want pinnen helpt de buitkans te beperken.

Beluister hieronder de radiospot.

De Week van de Veiligheid is een mooi moment om de veiligheidsprocedures weer even op te poetsen en ook te kijken of al het pinpromotiemateriaal nog op orde is. Nieuw pinpromotiemateriaal kan eenvoudig worden besteld via www.pin.nl. Ook voor contactloos betalen en retourpinnen is er promotiemateriaal beschikbaar.

Ga voor meer informatie over de Week van de Veiligheid en de activiteiten die gedurende deze week worden naar www.deweekvandeveiligheid.nl.

Bookmark and Share