Pinkampioenen

Schaerweijde hockey en golf eerste pinkampioen 2017

28 februari 2017

Z.S.V. Schaerweijde heeft met ingang van 1 januari 2017 gekozen voor een volledige cashless vereniging. Er kan alleen nog betaald worden met een bankpas (contactloos of met pin) of met de clubkaart. Het bestuur van de club maakte deze keuze weloverwogen en koos daarmee voor ‘veiligheid, snelheid, minder fouten en ook nog eens goedkoper’. Lees het volledige persbericht.

Atletiekvereniging Altis uitgeroepen tot pinkampioen

1 december 2016
Atletiekvereniging Altis schafte afgelopen zomer hun eerste betaalautomaat aan, als eerste stap van een weldoordacht plan om het clubhuis aantrekkelijker te maken en de omzet te vergroten. De Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen (SBEB) juicht deze werkwijze toe en besloot de atletiekvereniging uit Amersfoort daarom uit te roepen tot pinkampioen. Lees het volledige persbericht.

Atletiekvereniging Altis uitgeroepen tot pinkampioen- uitreiking cheque

Korfbalvereniging LUNO schopt het tot pinkampioen

4 april 2016
Korfbalvereniging LUNO is uitgeroepen tot pinkampioen. LUNO wordt daarmee beloond voor de opvallende groei van pinnen bij de vereniging. Uit cijfers van kassasysteemleverancier Le Credit Sportif over het afrekenen bij meer dan 500 sportverenigingen blijkt dat LUNO voorloopt op andere sportverenigingen in Nederland. LUNO besloot te investeren in een pinautomaat omdat ze last hadden van inbraken. De leden van LUNO pakten de nieuwe betaalwijze snel op. Lees het volledige persbericht.

LUNO pinkampioen_1
Zaterdag 18 juni nam korfbalvereniging LUNO de prijs, een contactloze betaalautomaat, in gebruik. Vanaf nu kan er dus makkelijk, veilig én snel betaald worden in de kantine van LUNO. Voor elke contactloze betaling tijdens het toernooi doneerde SBEB 25 eurocent aan de club.

Sportcentrum De Hoge Heide de eerste pinkampioen

Sportcentrum De Hoge Heide eerste pinkampioen

27 januari 2016

Op woensdag 27 januari is Sportcentrum De Hoge Heide in Vlijmen uitgeroepen tot de eerste pinkampioen van het sportseizoen 2015/2016. Het sportcentrum werd daarmee beloond voor de inspanningen die het leverde rondom de invoering van een veiliger en efficiënter betaalproces. Zelf zagen ze het als een noodzakelijke stap om de service naar hun gasten te verhogen, de veiligheid van hun medewerkers te verhogen en de bedrijfsvoering te verbeteren. Het sportcentrum stelde alles in het werk om de overgang naar alleen pinnen soepel te laten verlopen. De Hoge Heide won onder andere een mooie cheque en kaarten voor het ABN AMRO World Tennis Tournament. Lees het volledige persbericht.

Bookmark and Share