Campagnemateriaal

Zorg dat jullie leden op de hoogte zijn dat de vereniging meedoet aan de campagne ‘Maak van pinnen ook jouw sport!’, om zo maximaal van de voordelen pinnen te profiteren en misschien zelfs wel pinkampioen te worden. Meld het in de nieuwsbrief, op de website en plaats promotiemateriaal op en bij de betaalautomaat. Onderstaande materialen kunnen hierbij helpen. Er is ook gratis pinpromotiemateriaal te bestellen, zowel voor contactloos betalen als voor pinnen in het algemeen.

Campagnelogo

Logo_MaakVanPinnenOokJouwSport_def

Brief sportverenigingen

Brief_MaakVanPinnenOokJouwSport

Flyer

Flyer_MaakVanPinnenOokJouwSport_final_achter

Poster

Flyer_MaakVanPinnenOokJouwSport_final_voor

Banners

120x60 jpeg

120×60 jpeg

180x150 jpeg

180×150 jpeg

234x60 jpeg

234×60 jpeg

U kunt de banner linken naar www.pinnenzakelijk.nl/sport.

Kopiëren van de HTML-code naar uw eigen website kan ook (banner 120×160):
<a href=”http://pinnenzakelijk.nl/sport” target=”_blank”><img src=”http://pinnenzakelijk.nl/wp-content/uploads/2015/10/Banner_maak-van-pinnen-ook-jouw-sport_120x60.jpeg” alt=”” border=”0″ /></a>
Pas de bestandsnaam aan voor de banner in een ander formaat.

Via info@efficientbetalen.nl zijn de banners ook op te vragen in gif-formaat.

Promotiemateriaal Pinnen, ja graag

Er zijn allerlei verschillende artikelen beschikbaar, zoals stickers, hangborden, stopbordjes voor in de magneetstripgleuf en wobblers (kaartje voor op of bij de betaalautomaat). U kunt deze artikelen gratis bestellen via www.pin.nl.

pinnen-ja-graag-promotiemateriaal

Kan er bij uw club al contactloos betaald worden? Dan kunt u dat laten zien met behulp van het Contactloos betalen-promotiemateriaal dat eveneens gratis te bestellen is via www.pin.nl.

contactloos-betalen

Bookmark and Share