Contactloos betalen op de sportclub

Is contactloos betalen al mogelijk op jullie sportclub? Contactloos betalen is snel en makkelijk betalen door de betaalpas of mobiele telefoon enkele seconden dichtbij de betaalautomaat te houden. Bij bedragen tot en met 25 euro is geen pincode nodig. Dat maakt contactloos betalen 10 seconden sneller dan een gewone pinbetaling. Ideaal voor drukke momenten in de kantine! Contactloos betalen is ook nog eens goedkoper dan gewoon pinnen (want, tijd=geld). Bijkomend voordeel van contactloos betalen is verder dat mensen hun pas niet meer kunnen vergeten, omdat ze de pas niet hoeven in te steken.

Precies weten hoe contactloos betalen werkt? U leest het hier.

Overwegen jullie een betaalautomaat aan te schaffen? Kies dan direct voor een betaalautomaat die geschikt is voor contactloos betalen. Ga naar checkout.nl voor onafhankelijk advies en keuzehulp. Of neem contact op met de bank van jullie club.

Hebben jullie al een betaalautomaat, maar is deze niet geschikt voor contactloos betalen? Neem dan contact op met jullie leverancier en informeer naar eventuele inruilmogelijkheden.
Hebben jullie een betaalautomaat via de bank van de club? Neem in dat geval contact op met de bank en informeer naar de inruilmogelijkheden.

Als er eenmaal een contactloze betaalautomaat staat, zorg dan dat de leden dat weten om maximaal te kunnen profiteren van de voordelen. Meld het in de nieuwsbrief, op de website en plaats promotiemateriaal op en bij de betaalautomaat. Via www.pin.nl is gratis promotiemateriaal te bestellen.

Met het team een bijzonder sportevenement bijwonen, een clinic of een meet & greet met een sport personality op de club? Het kan! Promoot pinnen op de club en word pinkampioen! Lees hier hoe uw club mee kan doen.

Bookmark and Share